آمار بازدید

طعمه های ماهیگیری و جوشانده ها مخصوص(کپور .قزل الا. اسبله و ماهی سیم)1

طرز تهیه انواع طعمه و جوشانده های ماهیگیری قسمت اول

طعمه های کپور ماهیان

انتخاب صحیح طعمه برای ماهیگیری نوع کپور می تواند تفاوت شکست و موفقیت را معنی کند.کپور تقریبأ تمایل دارد تا هر چیزی را که هنگام جستجوی علوفه در پیرامون بستر دریاچه میابد، بخورد. شاید راحتترین و مناسبترین طعمه ها جوشانده ها باشند چراکه امروزه بیشترین ریسه ها برای استفاده از این طعمه درخواست می شود. البته طعمه های بسیار دیگری متفاوت از جوشانده ها وجود دارند که تمامیشان خوبند و استفاده بجا از آنها در یک روز مناسب نتایج چشمگیری بدنبال خواهد داشت.

 نان :

 1-خمیر نان :

خمیر نان بهترین نوع طعمه ساخته شده از یک قرص نانی است که کمی بیات شده باشد. قسمت اسفنجی درون نان را خارج نموده و با اضافه کردن آب آن را خمیر می نمایند. خمیر را می توان ورز داده و بشکل گلوله هایی در آورد و بصورت مستقیم بر روی قلاب استفاده کرد.

 2- اسفنج نان :

طعمه خیلی نرمی است اما با این حال خوب است. مقدار کمی از اسفنجهای درون قرص نان را در می آوریم یک گوشه آن را فشار داده و از قلاب عبور می دهیم تا بتواند مدت زمان بیشتری بر روی قلاب دوام آورد.

لوبیاها و نخودها :

لوبیاها و نخودها از طعمه های عالی کپور ماهیان محسوب می شوند. خصوصأ انواع بزرگ آن شامل : لوبیا قرمز ، نخود فرنگی ، لوبیا سفید ، لوبیا چشم بلبلی و دانه های گل آفتابگردان.

طریقه مهیا کردن آنها همانند غلات می باشد فقط یادمان نرود که حتمأ بصورت نرم شده مورد استفاده قرار گیرد.

گوشتها :

 1- سوسیس :

سوسیس یکی دیگر از طعمه های خوب کپور می باشد. میتواند بصورت بودار و رنگی بوده یا با آرد ذرت آمیخته شود ، البته اگر خیلی چسبناک است. یادمان نرود که هرچه تنوع ادویه در سوسیس بیشتر باشد مجذوبتر خواهد بود. می توان آنها به صورت قطعات کوچک یا به شکل رول در آورده و به نحوی که قلاب در آن پنهان گردد ، آنها را به قلاب زد.

۲- جگر :

یک طعمه عالی است که سرشار از اسیدهای آمینه و پروتئین هاست. همچنین مزیت آن ارزانی آن است. می توان آن را بصورت مکعبی برش داد و بر روی قلاب استفاده نمود. جگر همچنین یکی از افزودنیهای خوب در جوشانده ها محسوب می شود. بسیاری از ماهیگیران در سراسر جهان از آن استفاده کرده اند و نتایج خوبی نیز حاصل شده است.

۳- فیله گوشت :

فیله گوشت یک طعمه عمومی برای کپور ماهیان محسوب می شود. می تواند بصورت بودار و با افزودن رنگها و ادویه جات مورد استفاده قرار گیرد. در برابر نوک زدن ماهیهای مزاحم مقاوم خواهد بود. طریقه استفاده آن به اینصورت است که آن را بشکل مکعبی برش می دهند و بر روی قلاب مستقیمأ استفاده می نمایند.

                                         دانه ها یا غلات :

 هر دانه ای میتواند هم بر روی قلاب و هم بصورت طعمه پاش مورد استفاده واقع شود. نمونه غلاتی که معمولأ در صید کپور ماهیان مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از : شاهدانه ، گندم ، ذرت ، بلغور جو ، ماشک و غیره غلات دست کم می بایست 72 ساعت خیسانده شوند و سپس قبل بین نیم تا یکساعت جوشانده شوند. حال آنها را به در یک ظرف بدون منفذ انباشته تا پس از 1 یا 2 دو روز شروع به تخمیر شدن بنمایند و از آنها بویی شبیه به الکل به مشام برسد.

  جوشانده ها

گلوله هاي نرم خميري شکلي هستند که در آب جهت سفت شدن جوشانيده مي شوند. آنها گزينه هاي تمام نشدني و ماندگار آماده اي را به وجود مي آورند اما يک خصوصيت منفي بارز ومشخص دارند که همان گراني اين محصولات در بازار می باشد. بهترين راه اقتصادي براي استفاده از جوشانده ها آن است که خود آنها را بسازيم. ترکيباتي که در جوشانده ها معمولا به کار مي روند عبارتند از : شير ، تخم مرغ ، آرد سويا ، جوانه گندم ، پروتئين هاي حيواني و گياهي و رنگهاي افزودني.

                                        جوشانده چیست ؟

جوشانده ها طعمه هایی هستند که معمولأ از تخم مرغ ، پودر های پروتئین و چاشنی ها ساخته می شوند. این مخلوط به شکل گلوله های کوچکی در آورده شده و جوشانده می شوند. مزیت آنها این است که ماهیهای کوچک نمی توانند آنها را بخورند.با طعمه هایی همچون جوشانده ها می توان صید بالایی داشت. البته سایز ماهی های صید شده نیز به اندازه و سایز جوشانده ها بستگی دارد و در 5 سال گذشته بواسطه آن در کشورهای اروپایی و آمریکایی موفقیت کپورگیران با رشد زیادی همراه بوده است.در بیشتر دریاچه های اروپا و آمریکا از جوشانده ها در دامنه های وسیعی از بوها و مزه های متنوع استفاده می شود هر چند آمار نشان می دهد که ماهیگیران آمریکایی بیشتر موفقیتشان را بواسطه استفاده از خمیرها و آبزیانی مانند حلزونها کسب کرده اند.چاشنیهایی که در جوشانده ها مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند است : گوشت ، کنجد ، گیلاس ، توت فرنگی میوه های مناطق گرمسیری ، شکلات ، ماهیهای مرکب ، روغن یا خمیر بادام زمینی ، دانه ها ، ذرت ، خرچنگها ، حلزونها و غیره. در بسیاری از جوشانده ها محرکهایی اضافه کرده اند. محرکها مواد شیمیایی هستند که کمک به تحریک تغذیه ماهی می نمایند و اینگونه است که ماهی را به سوی طعمه می کشاند. آنها معمولأ اسیدهای آمینه یا همان پروتئین ها می باشند.

                                                                

                                                            ساخت طعمه دارچینی برای کپور

مواد لازم:

۲ قاشوق غذا خوری دارچین

۲ لیوان آرد ذرت

۲ قاشوق وانیل

۱/۲ لیوان آب گرم

موادرا باهم مخلوط کنید وخوب آنها را به هم بزنید وآب گرم را به آنها اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید . و در مرحله دوم دارچین را کم کم به خمیر اضافه کنید وخوب با هم ترکیب کنید بعد خمیر بدست آمده را در کیسه پلاستسکی قرار دهید تا خشک نشود و در ماهیگیری کپور از آن استفاده کنید

   اسرار درست كردن طعمه براي ماهيگيري (اسرار صيد كپور واسبله بزرگ)

                                        

یکی از دغدغه اصلی ماهیگیران تهیه طعمه مناسب و اثر گزار می باشد در صورتی که شما راز تهیه طعمه و همچنین نگه داشتن ان در بهترین حالت را داشته باشید میتوان گفت که یکی از مهمترین نکات ماهیگیری را به بهترین نحوه اجرا کرده اید.در ادامه شما را با چندین راز کوچک در مورد تهیه طعمه اشنا خواهیم کرد.

۱-ماهی های کوچک که به صورت قطعه قطعه در امده باشد میتواند یکی از طعمه های مناسب جهت هر نوع ماهیگیری باشد شما باید ماهی را در اندازه های کوچک قطعه قطعه کنید و آن را برای مدتی درون یک ظرف حاوی تخم مرغ و آرد قرار دهید این یکی از طعمه های مورد علاقه من میباشد

۲-شما میتوانید حتی ازتکه های تن ماهی که انرا با پلاستیک های نازک پیچیده شده باشد استفاده کنید فقط کافیست قبل از استفاده انرا با کمی روغن خوراکی آْغشته کنید مطمئننا به نتیجه دلخواه خواهید رسید.

۳-ترکیب کردن روغن های خوراکی و گیاهی با مقداری آرد میتواند یکی از کارهای خلاقانه  باشد فقط به یاد داشته باشید که خمیر را  باید قبلا از استفاده  خوب با دست مالش دهید تا روغن جذب آن شود.

۴-شما میتوانید با استفاده از تخم مرغ های شکسته ( که برای مدتی در معرض رطوبت قرا گرفته اند ) استفاده کنید فقط انرا با مقداری خمیر قاطی کنید و خوب هم بزنید.نتیجه بسیار موثر خواهد بود.

۵ - در صورتی که شما سگ یا گربه در خانه دارید یکی از طعمه های موثر استفاده کردن از غذای سگ یا گربه میباشد فقط کافیست به آن مقداری گوشت ماهی اضافه کنید و این هم به این خاطر است که بوی ماهی بگیرد و شکار را به ما نزدیک کند

۶- شما میتوانید از هر چیزی که قبلا به عنوان طعمه استفاده میکردید آلان هم استفاده کنید فقط با این تفاوت که این بارطعمه خود را با مقداری روغن ماهی آغشته و چرب کنید

 ۷-یک راه آسان جهت دسترسی به روغن ماهی کافی است مقداری تن ماهی و یا ماهی قطعه قطعه شده را در اب بجوشانید و بگذارید که آب حجم زیاد آب تبخیر شود نتیجه باقی مانده تا حدودی شما را به روغن ماهی نزدیک می کند

 ۸-استفاده کردن از انواع ماهی ها (قاطی کردن گوشت چندین ماهی با هم ) نیز میتواند ایده جالبی باشد کافی است یک بار امتحان کنید تا متوجه شوید که چگونه در صید کربه ماهی به شما کمک خواهندکرد

 

ساخت طعمه سريع وساده براي  كپور

 مواد لازم

آردجو

پودر ژله (با طعم دلخواه)

آرد جو را با پودر ‍‍ژله مورد نظر با طعم دلخواه مخلوط كنيد و به آن آب اضافه كنيد و به خمير تبديل كنيد و براي اينكه به اندازه كافي چسبناك شود مي توانيد آرد جو آن را زياد كنيد

 طعمه کره بادام زمینی برای کپور

  مواد لازم:

 كره بادام زميني

 آرد

 آب

 شكر

 و هرچيز ديگري مثل پودر ژله ، دارچين و آبليمو . . .

 در مرحله اول بادام زميني را با آب ومواد قندي مخلوط كنيد .بعد سپس آرد را به آن اضافه كنيد كه مواد شما به خمير تبديل شود بعد و نبايد طعمه زياد نرم باشد . ..

 طرز تهیه طعمه مخصوص تابستان برای کپور

 مواد لازم:

یک فنجان آرد (لیوان)

یک فنجان آرد ذرت (لیوان)

یک قاشق نمک

یک قاشق شکر

سه قاشق غذا خوری قهوه

دو قاشق کارامل

آب به مقدار کافی

 یک فنجان آرد با یک فنجان آرد ذرت مخلوط  کنید و یک قاشق نمک و یک قاشق شکر به آن اضاف کنید و سه قاشق غذا خوری قهوه اضاف کنید و دوقاشق کارامل کیک هم به آن اضافه کنید وآن ها را با هم مخلوط کنیدکمی آب را بجوشانید به اندازه ای که  آب ولرم  بشود مواد را به داخل آب بریزید در داخل ظرف به آرامی روی آتش بهم می بزنید تا وقتی که به خمیر تبدیل شود و آن را داخل پلاستیک قرار دهید تا خشک نشود روش مناسب دیگری هم وجود دارد که خمیر های گلوله شده را در آب جوش قرار دهید و آنها را بجوشانید هنگامی که گلوله های خمیر به سطح آب شناور شدن طعمه ها آماده می باشد و شما می توانید از سیستم ماهیگیری با ریسه جوشانده استفاده کنید

 طرز تهیه طعمه با طعم توت فرنگی برای کپور 


مواد لازم:

یک فنجان آرد (لیوان)

دوفنجان  پودر ذرت (لیوان)

یک قاشق غذا خوری وانیل

دوقاشق غذا خوری شکر

پودر ژلاتین توت فرنگی

آب به مقدار کافی

 یک فنجان آرد را با آب بجوشانید هنگامی که آب جوشید یک قاشق غذا خوری وانیل به آب اضافه کنید ودوقاشق غذا خوری شکر هم به آن اضافه کنید در این هنگام یک بسته ژلاتین توت فرنگی به آن اضاف کنید وقتی آب به اندازه کافی جوشید پودر ذرت ها را در آن بریزید همزمان که مواد را باهم مخلوط کردیم به مدت دو دقیقه با حرارت ملایم با استفاده از در پوش وبعد از دو دقیقه از روی آتش بردارید مواد مخلوط شده را بروی آلمنیوم بریزید (آلمنیوم به شکل استوانه) و بعد آلمنیوم را در اندازه های دلخوا گره بزنید(برای جدا شدن طعمه از هم)  تا به شکل گلوله در بیاید هنگامی که این کار را کردید به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید اما دقت کنید جای بزارید که یخ نبندد

این طعمه ها هرچه ریز تر باشند بهتر است برای صید کپور طعمه های ساخته شده را هم می توانید با استفاده از ریسه جوشانده استفاده کنید و هم می توانید به صورت ساده به سر قلاب بزنید

ساخت جوشانده ساده برای کپور(با اسانس دلخواه)

 دراین روش ساخت شما با مواد مثل تخم مرغ ٫ آرد و اسانس های مثل(توت فرنگی ٫ و موز . . .) می توانید به راحتی یک طعمه حرفه ای برای کپور درست کنید

 مواد لازم:

 آرد

 تخم مرغ

 رنگ دهنده های خوراکی

 اسانس میوه جات

 تخم مرغ را در ظرفی ریخته وبه هم بزنید

   اسانس و رنگ دهندها  را به آن اضافه کنید

  در مرحله بعد آرد را به آن اضافه کنید

 بعد خمیر را بدست آورید

 و آن ها ر گلوله گلوله کنید وبه مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید

طعمه بعد از خشک شدن آماده ماهیگیری می باشد

ساخت طعمه میوه ای برای کپور

 مواد لازم:

به مقدار لازم توت فرنگی یا پودر ژله گیلاس

آرد ذرت

آب

توت فرنگی یا پودر ژله گیلاس را در کاسه ریخته آن را خوب لح و به هم بزنید وبعد به آن آب و آرد ذرت اضافه کنید وانها را خوب بهم بزنید تا یک خمیر بدست بیبید برای محکم شدن خمیر بدست آمده شما می توانید از آرد ذرت بیشتری استفاده کنید (در متن مقاله زکر شده بود که این طعمه برای گرفتن اسبله هم نیز کاربرد دارد)

ساخت طعمه ملاس براي ماهي كپورMolasses Bait 

 مواد لازم:

ملاس(نوعي شيره قند)

شكر قهوه اي

آرد

در شروع با اضافه كردن 6 فنجان آرد  و1  فنجان شكر را به خوب از قبل با دوقاشوق ملاس را باهم مخلوط كنيد وبه هم بزند تا حدودي سفت شود براي بدست آمدن طعمه ايده آل مي توانيد ميزان آرد آن را تا جايي كه امكان دارد را به آن اضافه كنيد و خمير بدست آماده را مي توانيد به گلوله هاي كوچك تبديل كنيد وبه مدت 15 دقيقه در يحچال قرار دهيد برای آماده شدن طعمه برای ماهیگیری

 ساخت طعمه جوشانده ساده ذرت برای ماهیگیری کپور

  مواد لازم:

 1 فنجان شکر
2 فنجان آرد سفید
3 فنجان ارد ذرت
مر حله اول مخلوط کردن تمام مواد را در کاسه ای بزرگ . سپس به آرامی آب به مواد مخلوط شده اضافه کنید تا مواد به غلظت مورد نظر برسد. اگر نیاز به آرد بیشتری باشد باز آرد اضافه کنید و کمی هم ارد ذرت.بعد از بدست آمدن خمیر آنها را به توپ های به اندازه های متوسط تبدیل کنیدو آنها را در در آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید

ساخت طعمه عسل برای کپور 

  مواد لازم:

 وانیل

 ۴ قاشوق غذا خوری شکر

عسل

 آرد ذرت

 آب و وانیل و۴ قاشوق شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و بر روی گاز با حرارت ملایم  قرار دهید. وقتی شروع به جوش خوردن کرد به آرامی به آن یک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را به خوبی به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگزارید خنک شود ودر یک کیسه پلاستیکی قرار دهید برای ماهیگیری.

ساخت طعمه سویا با طعم دهنده دلخواه برای ماهی کپور

  مواد لازم:

 ۱ لیوان آرد سویا

 ۱لیوان آرد ذرت

 طمع دهنده دلخواه   

                                          

 مواد را با هم مخلوط کنید سپس به آن به مقدار کافی آب اضافه کنید وبه هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید و سپس به آن طمع دهنده دلخواه را اضافه کنید و برای استحکام بیشتر طعمه می توانید به آن آرد ذرت یا آرد سویا اضافه کنید. بعد خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و در آب جوش به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا طعمه به صورت جوشانده دربیاید.

     این طعمه را در ماهیگیری کپور می توانید استفاده کنید.

ساخت طعمه ای برای اسبله

 مواد لازم

 یک بسته پنیر فاسد شده

 یک عدد تن ماهی

 دوقاشق پودر سیر

 3 قاشوق آرد سفید

 تکه های از میگو

 مقداری توت فرنگی له شده

 در یک کیسه زیپ دار تمام مواد را با هم مخلوط کنید در کیسه را ببندید کیسه را فشار دهید تا مواد با هم مخلوط شوند طعمه بوی بد می دهد ناراحت نشوید.وقتی طعمه خوب مخلوط شد طعمه آماده است

ساخت طعمه ساد ه برای ماهی اسبله (همبرگر)

                                                                        

 مواد لازم:

 پنیر

 همبرگر خام

 4 قاشوق غذا خوری پودر سیر

 یک لیوان آرد

 آب

 تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید این طعمه خوبی برای ماهی اسبله است

 

ساخت طعمه ذرت برای کپور                                       

                                   

مواد لازم :

 آرد

 ذرت

 عسل

 آب

 موز

 مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از عسل استفاده کنید. طعمه ها را در اندازه های مناسب گلوله کنید و به مدت 2 دقیقه آن ها را در آب جوش قرار دهید تا طعمه ها پخته شود بعد از انجام این مراحل طعمه آماده است

 

ساخت طعمه خون برای  اسبله ماهیان وکپور ماهیان

 مواد لازم:

 یک لیوان آرد

 یک لیوان آرد ذرت

 دو قاشوق غذا خوری وانیل

 یک لیوان خون مرغ

 سه قاشوق غذا خوری پودر سیر

به مقدار کافی پنیر

 آرد ،آرد ذرت ، پودر سیر، پنیر و وانیل را با هم مخلوط کنید وقتی که مواد به خوبی با هم مخلوط شدن خون مرغ را آرام آرام به آن اضافه کنید که مواد یک حالت سفتی به خود بگیرد و یک خمیر بدست بیاید خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش به جوشانید که گلوله ها سفت شود وقتی به اندازه کافی طعمه ها جوشید آن ها رابرادرید وخنک کنید .طعمه برای ماهیگیری آماده می باشد

 ساخت طعمه خمیر با اسانس انگور برای کپور

   

یک بسته ژله انگور  

1 تیکه نان گندم کامل

 یک بسته آرد ذرت

 آب

 همه مواد را باهم مخلوط کنید به جزء آرد ذرت ٫ وقتی مواد را خوب مخلوط کردید آرد ذرت را به تدریچ به خمیر اضافه کنید برای بدست امدن خمیر سفت تر ٫ در صورت نیاز شما می توانید برای سفت شدن خمیر به آن آرد اضافه کنید. خمیر که آماده شده در یک کیسه قرار دهید برای ماهیگیری که طعمه خشک نشود

ساخت طعمه ای مشترک برای اسبله و کپور (طعمه سوسیس)


 مواد لازم :

1 عددسوسیس هادداگ

2 لیوان آرد

پنیر

آب

سوسیس هادداگ وپنیر را به قطعات کوچک تبدیل کنید و آنها را در کاسه ای بریزید وسپس آرد را به آن اضافه کنید در حالی که دارید مواد را با هم مخلوط می کنید آب را به آن اضافه کنید

تا زمانی به آن آب اضافه کنید که مواد به شکل یک توپ خمیر در بیاید در این صورت طعمه آماده است

ساخت طعمه برای ماهی اسبله۳

 مواد لازم:

 آرد سویا

 کبد به اندازه کافی

 1 قاشوق غذا خوری پودر سیر

3 قاشوق غذا خوری عسل

تخم مرغ

عصاره وطعم دهنده دلخواه

با استفاده از مخلوط کن کبد را آماده کنید و در آن به آرامی تخم مرغ ،پودرسیر ،عسل و طعم دهنده را اضافه کنید و مواد که آماده شده را در یک ظرف بریزید وبه آن آرد سویا اضافه کنید.

وخمیر بدست آمده را برای سفت تر شدن به صورن گلوله دربیاورید وبه مدت 6 دقیقه در آب جوش بجوشانید . . .

ساخت طعمه برای ماهی اسبله (گربه ماهی) ۴

 مواد لازم:

 جگر (مرغ،گاو،گوسفد . . .)

آرد

 3 قاشوق غذا خوری پودر سیر

2 قاشوق غذا خوری نمک

 روغن ماهی ساردین

 پودر ژله توت فرنگی

 یک عدد تخم مرغ

 پودر بادام زمینی

 مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید و خمیر بدست آمده را می توانید به صورت گلوله گلوله استفاده کنید برای سفت تر شدن خمیر می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید.

ساخت طعمه برای قزل آلا  

                           

   مواد لازم :

 1 لیوان آرد سفید

 نصف فنجان شکر

 1 لیوان آرد جو

 پنیر

  آب

 آب را بجوشانید و تمام مواد به جزء پنیر را درآن بریزید ومخلوط کنید وقتی مواد تبدیل به خمیر شد . آن را در یخچال قراردهید تا سرد شود بعد مواد را از یخچال درآورده و پنیر را به آن اضاف کنید بعد از انجام این مراحل طعمه برای ماهیگیری قزل الا آماده است

  ساخت طعمه ای برای ماهی سیم (طعمه بادام زمینی)

  مواد لازم

¼ لیوان بادام زمینی خرد شده

 ۲  فنجان قلات خرد شده

 ۸ قاشوق غذا خوری شیره قند(ملاس)

 ۸ قاشوق شکر

 ۴ قاشوق کره

 به مقدار کافی شیره گیلاس

 تمام مواد تشکیل دهنده این طعمه را با هم مخلوط کنید به جزء شیره گیلاس ، مواد که خوب باهم ترکیب شد شیره گیلاس را به آن اضاف کنید برای رقیق تر شدن خمیر بعد از آماده شدن خمیر طعمه آنها را گلوله گلوله کنید ودر جای خنک بگزارید تا طعمه آماده شود  این طعمه خوبی برای ماهی سیم است که از خانواده کپور ماهیان است این طعمه برای ماهی کپور هم کاربرد دارد

 ساخت جوشانده ذرت برای کپور

مواد لازم:                                      

 آرد ذرت                                                      

آرد سویا 

پودر شیر

 شکر

تخم مرغ

طرز درست کردن وپختن

 مواد را باهم در یک کیسه ریخته وآن هار خوب با هم مخلوط کنید

 مواد را در یک ظرف ریخته و به آن تخم مرغ اضافه کنید وخوب بهم بزنید برای بدست آمدن خمیر.

 خمیر های بدست آمده را گلوله گلوله کنید وبه مدت 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید.

 بعد از پخته شدن طعمه ها آنها را در مکانی بگذارید تا خشک شود.

 

Winkلطفا دیدگاه خود را بیان فرمایید

 

منبع:کتاب اموزش ماهیگیری ابراهیم عابدی فر


بستن

آخرین مطالب انجمن


1391 - 1392 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت تخصصی ماهیگیری ایران فیشینگ می باشد . (طراحی : فرید خسروی www.ZAMANISP.com )