امروز شنبه, 07 اسفند 1395 - Sat 02 25 2017




آمار بازدید سایت

بازدید امروز176
بازدید دیروز416
بازدید این هفته2064
بازدید این ماه9605
بازدید کل632522

ریسه نان لوله شده

این ریسه معکوس ریسه گیسو می باشد. بطوریکه ماهی نان را به دهان می برد، قلاب اولین چیزی است که وارد دهانش می شود.
 
 
مزایای استفاده از این ریسه به شرح ذیل می باشد:
داشتن وزن کافی برای پرتاب در فواصل بلند با یا بدون شناور.
برای مدت طولانی دست نخورده باقی خواهد ماند.
کوبیده، مکیده یا از نخ کنده نمی شود.
یک مسیر عطرآگین خوب را از خود برجای می گذارد.
به راحتی دیده و یافت می شود و بسیار جذاب برای صید کلیه سایزهای ماهی است.
ماهی را نمی ترساند.
ساخت آن سریع و آسان است.
هزینه آن نسبت به بسیاری از طعمه ها کمتر است. با دو قرص نان تُست تمام روز ماهیگیری کنید.
به راحتی بعد از اتصال می تواند آنرا رنگی کرده یا از چاشنیها استفاده نمایید.
در به دام انداختن ماهی های کوچک مقاوم است.
به هیچ وجه گوریده نمی شود و برای ماهیگیری بسیار مناسب و مساعد است.

چگونه آن را بسازیم؟

1- یک برش کامل از نان تست را از وسط تازده و در جهت طول بلندتر پوسته خشک آنرا بکنید.
2- نخ و قلاب را از طرف طول کوتاهتر بر روی نان قرار داده و پوسته های خشک نان کنده شده را جهت شناوری بیشتر بر روی آن بریزید.
3- نان را به دور نخ و پوسته های خشک در حالی که 1.5 تا 2.5 سانتیمتر از آن جلوتر به صورت آزاد است، مطابق شکل بپیچانید.
4- از نخی که به طرف چوب ماهیگیری است استفاده کرده، به سمت پایین (به طرف قلاب) 6 تا 7 دور کامل پیچیده و مجددأ 6 تا 7 دور به شکل توری قفس به دور بپیچانید.
5- اکنون نخ را با گره دو نیم جفت در جهت خلاف قلاب محکم کنید.
6- شما اکنون یک قلاب، حدود 1.5 سانت نخ پشت قلاب، نان تست استوانه ای پیچیده شده به دور نخ و نخ اصلی به سمت چوب ماهیگیری را در اختیار دارید.
 
لطفا دیدگاه خود را بیان فرمایید
منبع:fishing.ir

بستن


1391 - 1392 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت تخصصی ماهیگیری ایران فیشینگ می باشد . (طراحی : فرید خسروی www.ZAMANISP.com )