امروز پنج شنبه, 30 فروردين 1403 - Thu 04 18 2024




آمار بازدید سایت

بازدید امروز65
بازدید دیروز340
بازدید این هفته821
بازدید این ماه4848
بازدید کل4259908

روش استفاده از طعمه ماهی مرکب یا خساک برای دریا

استفاده از ماهی مرکب برای ماهیگیری در دریا

ماهی مرکب یکی از بهترین طعمه هایی است که در دریا بخصوص خلیج فارس یا دریای جنوب نزد ماهیگیران زبانزد می باشد.این طعمه را با نامهای

خساک یا هشت پا. انکاس هم میشناسند.ماهی مرکب سرپاور یکی از بی مهرگان است

این ماهی در زمان احساس خطر ماده‌ای چون مرکب مشکی را در آب پخش می‌کند. سرپاوران (Teuthida) در کل گروه بزرگی از جانوران دریایی از ردهٔ سرپایان در زیرردهٔ نیام‌داران (Coleoidea) هستند.

ویژگی سرپاورها سر ایشان است که به صورت دوشاخه‌ای قرینه است. آن‌ها نرم تنانی از خانواده اختاپوسها هستند، که هنگام روز در اعماق آب به سر برده و شب هنگام، برای تغذیه به سطح آب می‌آیند. اسکوئیدها با استفاده از ۱۰ بازوی خود، ماهیها را به درون دهان منقار مانند خود می‌کشند. طول انواع غول پیکر آنها به ۱۳ متر می‌رسد

برای تهیه ماهی مرکب میتوان از بازار ماهی فروشان تهیه نمود

از ماندگاری روی قلاب گرفته تا انتشار بوی طعمه درون آب که باعث جلب توجه ماهیان زیادی میشود

با تهیه این طعمه و انتخاب مکان مناسب برای ماهیگیری یکی از بهترین روزهای ماهیگیری خود را رقم بزنید

در ادامه روش تکه کردن و به قلاب زدن ماهی مرکب را ملاحضه فرمایید

 

روش دوم

 

لطفا دیدگاه خود را بیان فرمایید

 


بستن


1391 - 1392 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت تخصصی ماهیگیری ایران فیشینگ می باشد . (طراحی : فرید خسروی www.ZAMANISP.com )
مجوز استفاده از قالب خبري ناب نيوز براي اين دامنه داده نشده , براي دريافت مجوز قالب بر روي لينک ، ( درخواست مجوز ) کليک کنيد